Proef de zomer: vernieuw jouw menukaart voor het nieuwe seizoen
Met de zomer in zicht is het tijd voor de horeca om hun menukaarten aan te passen aan het seizoen. Tijd om je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden!
QSTA is jouw nieuwe versmarkt. Hier bestel je als foodprofessional heel gemakkelijk alles voor jouw bedrijf. We hebben alleen je naam en het afleveradres nodig. Betalen doe je snel en veilig met iDeal, creditcard of Bancontact.
Maak een account aan en bestel direct. Dit is gratis en handig voor je volgende bezoek. Je vindt er jouw bestellijst met eerdere aankopen en kunt zo nog sneller een herhalingsaankoop doen. Ook zie je in je account al je facturen bij elkaar staan.
Maak in 2 minuten een account aan
Vóór 18.00 uur besteld, is de volgende werkdag geleverd. We leveren alle dagen van de week, behalve op zondag. ‘s Zondags zijn sommigen van onze collega’s vrij en werken anderen achter de schermen alweer aan een nieuwe versweek.
Wij bezorgen gratis bij een bestelling vanaf 75 euro. Bij een lager bedrag vragen we een bijdrage van 7,50. Tip: naast onze (koel)versproducten hebben we ook veel handige non-foodproducten. Vul je bestelling aan tot minimaal 75 euro en betaal geen bezorgkosten. Of vraag je ondernemende buren of ze nog iets lekkers nodig hebben!
Herhaalbestellingen doe je gemakkelijk met enkele klikken of door de barcode van een product te scannen met je telefoon. Even afrekenen en de volgende dag staat onze chauffeur met al dat lekkers voor je deur.
Met de zomer in zicht is het tijd voor de horeca om hun menukaarten aan te passen aan het seizoen. Tijd om je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden!
Steeds meer restaurants kiezen voor lokale producten in hun keuken. En dat is niet voor niks; er zitten enorme voordelen aan het gebruik van deze lokale parels. Steeds meer mensen willen weten waar hun voedsel vandaan komt en of het op een verantwoorde manier is geproduceerd. Wil jij ook meer aandacht besteden aan het inkopen van lokale producten, maar zijn de mogelijkheden voor jou nog onduidelijk? Wij vertellen je graag meer!
Van zijn hobby heeft Benny Emmerich (31) zijn werk gemaakt. “Ik ben een echte foodie, en op deze manier blijf ik moeiteloos up-to-date van alle food trends.” Inmiddels werkt hij alweer 1,5 jaar met veel plezier voor QSTA en beschrijft zichzelf als een ‘manusje van alles’. “Ik ben de tussenpersoon van de klant, leverancier en de warehousing.”
Inspelen op de trends en ontwikkelingen in de cateringbranche, dat is iets waar Appèl catering constant mee bezig is.
Assortiment