Proef de zomer: vernieuw jouw menukaart voor het nieuwe seizoen
Met de zomer in zicht is het tijd voor de horeca om hun menukaarten aan te passen aan het seizoen. Tijd om je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden!
Ga naar 'Mijn QSTA' in het menu. Ben je nieuw bij ons? Klik op 'Registreren' en vul je gegevens in.
Via de optie ‘Mijn QSTA/Accountoverzicht’ kun je de vastgelegde informatie wijzigen.
Klik op ‘Wachtwoord vergeten’ en activeer een nieuw wachtwoord.
Betalen kan met iDeal, creditcard en Bancontact.
Tijdens het afrekenproces wordt gevraagd naar een eventuele couponcode. Die kun je daar invullen.
Ja, dit kan zeker. Kies 'achteraf betalen' bij het afrekenen.
Onze eigen QSTA-bezorgers. Herkenbaar aan een QSTA-shirt
Vóór 18.00 uur besteld is de volgende werkdag geleverd. Alle dagen van de week, behalve zondag.
Je ontvangt een berichtje hoe laat de bezorger ongeveer bij je is. Met jouw persoonlijke link kun je het transport helemaal volgen.
De verzendkosten bedragen € 7,50 exclusief btw per bestelling.
Bel, app of mail even met onze customerservice. Zij zorgen dat je alsnog een bevestiging krijgt.
Voeding is in het consumentenrecht uitgesloten van het recht op retour.
QSTA is het nieuwste versplatform voor en over foodprofessionals.
Bel ons op +31 (0)88 401 5000. Mail ons op info@qsta.nl of stuur een appje naar
+31(0)88 401 5001
Met de zomer in zicht is het tijd voor de horeca om hun menukaarten aan te passen aan het seizoen. Tijd om je gasten een onvergetelijke culinaire ervaring te bieden!
Steeds meer restaurants kiezen voor lokale producten in hun keuken. En dat is niet voor niks; er zitten enorme voordelen aan het gebruik van deze lokale parels. Steeds meer mensen willen weten waar hun voedsel vandaan komt en of het op een verantwoorde manier is geproduceerd. Wil jij ook meer aandacht besteden aan het inkopen van lokale producten, maar zijn de mogelijkheden voor jou nog onduidelijk? Wij vertellen je graag meer!
Van zijn hobby heeft Benny Emmerich (31) zijn werk gemaakt. “Ik ben een echte foodie, en op deze manier blijf ik moeiteloos up-to-date van alle food trends.” Inmiddels werkt hij alweer 1,5 jaar met veel plezier voor QSTA en beschrijft zichzelf als een ‘manusje van alles’. “Ik ben de tussenpersoon van de klant, leverancier en de warehousing.”
Inspelen op de trends en ontwikkelingen in de cateringbranche, dat is iets waar Appèl catering constant mee bezig is.
Assortiment