Volg ons op social media
Productomschrijving
Verwen je gasten met dit overheerlijk geurende, ambachtelijk gebakken Desembrood Puur van Bakker Albert, in tien minuten vers op tafel.
Bakker Albert Desembrood Puur
Desembrood Puur van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig brood op basis van zuurdesem in de puurste vorm. Het brood is gemaakt van onder andere tarwebloem, volkoren tarwemeel, roggebloem en tarwezemelen en bevat geen gist. Met alleen de basisingrediënten voor een desemproduct heeft dit pure brood geen verdere smaaktoevoegingen nodig: de juiste grondstoffen en het juiste maakproces zorgen samen voor een robuust brood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. Dit ambachtelijk gebakken desembrood heeft in de lengte een mooie ‘coupe de lame’ die het brood een authentieke uitstraling geeft.
Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit desembrood eenvoudig in tien minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.
Diepgevroren geleverd
Desembrood Puur van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per zes broden van elk 400 gram. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.
Toon meer
Toon minder
Bakker Albert Desembrood Puur
Desembrood Puur van Bakker Albert uit Zeist is een smakelijk, stevig brood op basis van zuurdesem in de puurste vorm. Het brood is gemaakt van onder andere tarwebloem, volkoren tarwemeel, roggebloem en tarwezemelen en bevat geen gist. Met alleen de basisingrediënten voor een desemproduct heeft dit pure brood geen verdere smaaktoevoegingen nodig: de juiste grondstoffen en het juiste maakproces zorgen samen voor een robuust brood met een knapperige korst en een bijzonder volle en rijpe smaak. Dit ambachtelijk gebakken desembrood heeft in de lengte een mooie ‘coupe de lame’ die het brood een authentieke uitstraling geeft.Snel af te bakken
Het heerlijke brood van Bakker Albert is razendsnel klaar in de oven: bak dit desembrood eenvoudig in tien minuten af op 180°C en je kunt het direct warm opdienen. Het malse, stevige brood smaakt geweldig als onderdeel van een borrelplank, als broodje vooraf en als sidedish bij een soep, salade of andere maaltijd. Serveer je ovenverse brood met (kruiden)boter of lekkere dipjes en sausjes, of laat je gasten het brood dippen in een schaaltje olijfolie en/of balsamicoazijn en wat zeezout.Diepgevroren geleverd
Desembrood Puur van Bakker Albert wordt diepgevroren geleverd per zes broden van elk 400 gram. Albert en zijn collega’s bakken hun broden ’s nachts met de hand en vriezen ze daarna direct vers in. Bij jou in de diepvries is het brood daarna minimaal dertig dagen houdbaar. Zo kun je als horecazaak, cateraar of collega-bakker dagelijks eenvoudig ontdooien wat je die dag nodig hebt en je gasten of klanten op elk moment heerlijk knapperig, ovenvers brood voorschotelen.Anderen kochten ook
Per Stuk
Per Stuk
Per Stuk
Productinformatie
EAN Code | 8720892093707 |
---|---|
Merk | Bakker Albert |
Productnummer | 2011090 |
Land van oorsprong | Nederland |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 30 dagen |
Allergenen
Z = zonder, M = met, K = kan sporen bevatten
Tarwe | M |
---|---|
Rogge | M |
Gerst | M |
Ingrediënten
TARWEbloem, water, volkorenTARWEmeel, ROGGEbloem, desem cultuur [van nature aanwezige micro-organismen], bakkerszout, GERSTemoutextract, TARWEgluten, TARWEmeel, TARWEzemelen, meelverbeteraars (ascorbinezuur, E300), enzymen (TARWE), TARWEmoutmeel, GERSTemoutmeel, TARWEmout, ROGGEmoutmeel, verdikkingsmiddel (E412), ROGGE, plantaardige olie (zonnebloem), antiklontermiddel (E535), kaliumjodide |
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 2400 |
---|---|
Brutogewicht (g) | 2400 |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | 10 minuten op 180°C |
---|---|
Bereidingswijze | Oven of afbakken |
Voedingswaarden
Energie | 889 kJ (212 kcal) |
---|---|
Vetten | 0.83 g |
Verzadigde vetzuren | 0.14 g |
Koolhydraten | 42.19 g |
Suikers | 1.03 g |
Vezels | 2.62 g |
Eiwitten | 7.31 g |
Zout | 0.75 g |
Referentie | 100 g |