Volg ons op social media
Productomschrijving
Geef je grillworsten een verrukkelijke Spaanse smaaktwist met de lekker pittige Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos.
Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos
Epos Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl is een complete kruidenmix voor Spaans gekruid gehakt en worstdeeg: een lekker pittig gekruid alternatief voor de ‘gewone’ smaak grillworst. Pepperoni verwijst naar de pittige salami die veel op pizza’s wordt gebruikt. De rijke samenstelling van kruiden en specerijen bevat onder meer koriander, zwarte peper, gemberpoeder en sereh. De typisch Spaanse ingrediënten paprikapoeder, knoflook, komijn en cayennepeper en de geur van chorizoworstjes brengen je direct in zuidelijke sferen. Met deze hartig-warme kruidenmix bied je je klanten een grillworstvariant om je vingers bij af te likken.
Voor gehakt en worstdeeg Spaanse stijl
Deze unieke kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van gehakt en worstdeeg Spaanse stijl. Meng voor de heerlijkste Spaanse grillworst, Spaanse barbecueworstjes en pittige gehaktballetjes de lichtoranje Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 60 gram per kilo product. Voeg naar smaak extra (colorozo)zout en 10% vocht toe.
Tips: wil je superspicy pittige worstjes maken? Combineer dan de pepperonimix met Epos Marinade Spaanse Topping volgens dit recept: 1 kilo worstdeeg, 60 gram peperonimix, 35 gram Spaanse Topping, 15 gram (colorozo)zout, 100 gram vocht en eventueel stukjes rode en groene paprika. Succes gegarandeerd!
In gekleurde zak in kartonnen omdoos
Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak (in een kartonnen doos). Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de pepperonimix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (grill)worstmixen van Epos.
Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten
De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.
Worst maken: een vak apart
Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.
Bewezen smaak
De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!
Toon meer
Toon minder
Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos
Epos Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl is een complete kruidenmix voor Spaans gekruid gehakt en worstdeeg: een lekker pittig gekruid alternatief voor de ‘gewone’ smaak grillworst. Pepperoni verwijst naar de pittige salami die veel op pizza’s wordt gebruikt. De rijke samenstelling van kruiden en specerijen bevat onder meer koriander, zwarte peper, gemberpoeder en sereh. De typisch Spaanse ingrediënten paprikapoeder, knoflook, komijn en cayennepeper en de geur van chorizoworstjes brengen je direct in zuidelijke sferen. Met deze hartig-warme kruidenmix bied je je klanten een grillworstvariant om je vingers bij af te likken.Voor gehakt en worstdeeg Spaanse stijl
Deze unieke kruidenmelange is geschikt voor het kruiden van gehakt en worstdeeg Spaanse stijl. Meng voor de heerlijkste Spaanse grillworst, Spaanse barbecueworstjes en pittige gehaktballetjes de lichtoranje Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl met een cutter of menger door je vleessamenstelling. De adviesdosering is 60 gram per kilo product. Voeg naar smaak extra (colorozo)zout en 10% vocht toe.Tips: wil je superspicy pittige worstjes maken? Combineer dan de pepperonimix met Epos Marinade Spaanse Topping volgens dit recept: 1 kilo worstdeeg, 60 gram peperonimix, 35 gram Spaanse Topping, 15 gram (colorozo)zout, 100 gram vocht en eventueel stukjes rode en groene paprika. Succes gegarandeerd!
In gekleurde zak in kartonnen omdoos
Grillworstmix Pepperoni Spaanse Stijl van Epos wordt als poeder geleverd in een gekleurde zak (in een kartonnen doos). Zo valt eventueel vrijkomend plastic direct op door de opvallende kleur. In gesloten verpakking is de pepperonimix 24 maanden houdbaar (zie THT-datum). Bewaar de worstmixen altijd droog en in gesloten verpakking. Bekijk voor meer inspiratie onze recepten en probeer ook de andere heerlijke smaken (grill)worstmixen van Epos.Worstmixen van Epos voor ambachtelijke worsten
De worstmixen van Epos zijn ideaal om zelf ambachtelijke worsten te maken van vlees en gevogelte. Ga je voor kookworst, grillworst, rookworst of droge worst? Epos heeft voor elk type worst de ideale worstmix. Kies gerust ook eens voor variatie. Bij Epos vind je diverse recepten voor kookworsten, grillworsten, ossenworsten en rookworsten.Worst maken: een vak apart
Zelf worst maken is een vak apart. Het recept luistert nauw. Wijk je ervan af, dan kan er vetafzetting of een zure smaak ontstaan, of gaart, bindt of kleurt de worst niet goed. Diverse worstmixen van Epos zijn daarom kant-en-klaar: compleet met specerijen en kruiden, meel voor de binding en hulpstoffen voor een versnelde rijping en ideale zuurtegraad. Zo maak je in een handomdraai verrukkelijke worsten met een verse en frisse uitstraling.Bewezen smaak
De worstmixen van Epos hebben een bewezen smaak en fijne receptuur. Al veel slagers hebben er prijswinnende worsten mee gemaakt. Niet voor niets vinden veel klanten de Epos-gekruide worsten verslavend lekker!Productinformatie
EAN Code | 8711348003623 |
---|---|
Merk | Epos |
Productnummer | 1000679 |
Land van oorsprong | Nederland |
Sensorische kenmerken
Kleur | licht oranje |
---|---|
Geur | producttypisch |
Smaak | producttypisch |
Allergenen
Allergeenvrij | Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Noten, Lupine, Eieren, Aardnoten (pinda's), Mosterd |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Gluten, Sojabonen |
Ingrediënten
zetmeel (TARWE, bevat GLUTEN), MELKSUIKER, 11.0% kruiden en specerijen (paprikapoeder, koriander, komijn, zwarte peper, gemberpoeder, cayennepeper, sereh, knoflookpoeder), gemodificeerd zetmeel (aardappel), gehydrolyseerd eiwit (SOJA), emulgator (E450, E452), zout, zuurteregelaar (E575), gistextract |
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 5000 |
---|---|
Brutogewicht (g) | 5000 |
Diepte (mm) | 268 |
Breedte (mm) | 260 |
Hoogte (mm) | 230 |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Ambient |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 31 dagen |
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Maximum bewaartemperatuur | 7 ˚C |
Voedingswaarden
Energie | 1345.498 kJ (317.51 kcal) |
---|---|
Vetten | 1.9 g |
Verzadigde vetzuren | 0.2 g |
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren | 0.7 g |
Meervoudig onverzadigde vetzuren | 0.5 g |
Koolhydraten | 70 g |
Suikers | 14 g |
Vezels | 3.2 g |
Eiwitten | 3.8 g |
Zout | 9 g |
Transvetzuren | 0 g |
Natrium | 1.5 g |
Referentie | 100 g |