Volg ons op social media
Productomschrijving
Serveer je gasten in no-time deze eersteklas Moussaka van Giacobbe: tong- en oogstrelend!
Moussaka van Giacobbe
Giacobbe Moussaka is een verrukkelijke Griekse ovenschotel naar oud familierecept, met onder meer verse gekookte aardappelen, aubergines en ui, rijkelijk bestrooid met kaas. Het glutenvrije gerecht met hartige rundvleessaus is zacht als zijde en zit vol smaak. Kan het hemelser? Jazeker, want de gratin van kaas uit Bella Italia geeft precies de juiste bite. En… met zijn prachtige rood-witte laagjes is deze eersteklas ovenschotel een lust voor het oog op elk bord.
Met gemak de hoogste kwaliteit
Als (chef-)kok ga je altijd voor de hoogste kwaliteit. Met deze Moussaka maak je het jezelf gemakkelijk: je bakt hem (zonder zak) in een 1/1 gastronormschaal eenvoudig dertig tot veertig minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 160 tot 170°C. Daarna kort op hoge temperatuur gratineren voor een perfect goudbruin resultaat. Even laten rusten, en je zinnenstrelende mediterrane moussaka is klaar. Ondertussen heb je alle tijd voor een bijgerecht naar eigen signatuur. Lekker efficiënt en dus ideaal voor grootkeukens in de zorg, restaurants, kantines en cateringbedrijven.
Per 30 porties, diepgevroren
Moussaka wordt in een doos met dertig porties van 300 gram diepgevroren geleverd. Bewaar het gerecht in de diepvries bij maximaal -18˚C. De moussaka is dan tot minstens vier maanden na levering houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Verhitten voor gebruik en goed doorgaren. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere diepgevroren eersteklas specialiteiten van Giacobbe.
Toon meer
Toon minder
Moussaka van Giacobbe
Giacobbe Moussaka is een verrukkelijke Griekse ovenschotel naar oud familierecept, met onder meer verse gekookte aardappelen, aubergines en ui, rijkelijk bestrooid met kaas. Het glutenvrije gerecht met hartige rundvleessaus is zacht als zijde en zit vol smaak. Kan het hemelser? Jazeker, want de gratin van kaas uit Bella Italia geeft precies de juiste bite. En… met zijn prachtige rood-witte laagjes is deze eersteklas ovenschotel een lust voor het oog op elk bord.Met gemak de hoogste kwaliteit
Als (chef-)kok ga je altijd voor de hoogste kwaliteit. Met deze Moussaka maak je het jezelf gemakkelijk: je bakt hem (zonder zak) in een 1/1 gastronormschaal eenvoudig dertig tot veertig minuten in een voorverwarmde heteluchtoven op 160 tot 170°C. Daarna kort op hoge temperatuur gratineren voor een perfect goudbruin resultaat. Even laten rusten, en je zinnenstrelende mediterrane moussaka is klaar. Ondertussen heb je alle tijd voor een bijgerecht naar eigen signatuur. Lekker efficiënt en dus ideaal voor grootkeukens in de zorg, restaurants, kantines en cateringbedrijven.Per 30 porties, diepgevroren
Moussaka wordt in een doos met dertig porties van 300 gram diepgevroren geleverd. Bewaar het gerecht in de diepvries bij maximaal -18˚C. De moussaka is dan tot minstens vier maanden na levering houdbaar (zie de THT-datum op de verpakking). Verhitten voor gebruik en goed doorgaren. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Verwen je gasten ook met de andere diepgevroren eersteklas specialiteiten van Giacobbe.Productinformatie
EAN Code | 4020714117012 |
---|---|
Merk | Giacobbe |
Productnummer | 2007814 |
Land van oorsprong | Duitsland |
Datum eerste verzending | 27-01-2023 |
Houdbaarheid
Bewaarinstructies | Bei -18°C mindestens haltbar bis: |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 122 dagen |
Maximum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Bewaarconditie | Diepvries |
Maten en gewichten
Diepte (mm) | 495 |
---|---|
Breedte (mm) | 295 |
Hoogte (mm) | 84 |
Nettogewicht (g) | 9000 |
Brutogewicht (g) | 10000 |
Ingrediënten
Wasser, gegarte Kartoffeln 28%, gegrillte Auberginen 13%, Rindfleisch 8%, SÜSSMOLKENPULVER, Zwiebeln, Reismehl, Tomatenmark, SAHNE (30% Milchfett), Rapsöl, Speisesalz, modifizierte Stärke, Karotten, Knoblauch, SELLERIE, Stärke, Kräuter, natürliches Aroma, Gewürze. Kann Spuren enthalten von: EI, SOJA. |
Certificering
Voedingswaarden
Energie | 438 kJ (105 kcal) |
---|---|
Vetten | 5.4 g |
Verzadigde vetzuren | 0.8 g |
Koolhydraten | 11 g |
Suikers | 3.8 g |
Eiwitten | 3.1 g |
Zout | 1.3 g |
Referentie | 100 g |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Das tiefgefrorene Moussaka in 1/1 GN Blech geben und die Tüte vollständig entfernen. In 100% Heißluft im vorgeheizten Konvektomaten bei 160-170°C für 30-40 min backen. Anschließend bei hoher Temperatur bis zum gewünschten Bräunungsgrad gratinieren. Kurz ruhen lassen. |
---|
Sensorische kenmerken
Geur | würzig nach Auberginen und Fleisch |
---|---|
Kleur | goldene Kartoffeln, rot-braunes Moussaka, helle Bechamel |
Smaak | Aubergine und würzige Fleischsauce, Kartoffeln |
Allergenen
Allergeenvrij | Mosterd, Noten, Schaaldieren, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Lupine, Gluten, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Selderij |
Mogelijk allergeenbevattend | Eieren, Sojabonen |