Volg ons op social media
Productomschrijving
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Cannelloni Ricotta-Spinazie van Hilcona.
Cannelloni Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Cannelloni Ricotta-Spinazie, de smaaksensatie uit de Italiaanse keuken, bestaat uit verrukkelijke dikke pastabuisjes die rijkelijk gevuld zijn met een zachte, romige mix van verse bladspinazie en ricotta. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Cannelloni Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Leg de diepgevroren pastabuisjes in een ingevette gastronormschaal, overgiet ze met tomatensaus of bechamelsaus en bestrooi het geheel met kaas. Even twintig minuten op 180°C ‘stomen’ in de combisteamer, en je hebt de perfecte bite! Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per honderd stuks, diepgevroren
Cannelloni Ricotta-Spinazie wordt per 100 stuks van 50 gram diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Toon meer
Toon minder
Cannelloni Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Cannelloni Ricotta-Spinazie, de smaaksensatie uit de Italiaanse keuken, bestaat uit verrukkelijke dikke pastabuisjes die rijkelijk gevuld zijn met een zachte, romige mix van verse bladspinazie en ricotta. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Cannelloni Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Leg de diepgevroren pastabuisjes in een ingevette gastronormschaal, overgiet ze met tomatensaus of bechamelsaus en bestrooi het geheel met kaas. Even twintig minuten op 180°C ‘stomen’ in de combisteamer, en je hebt de perfecte bite! Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per honderd stuks, diepgevroren
Cannelloni Ricotta-Spinazie wordt per 100 stuks van 50 gram diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Productinformatie
EAN Code | 7610227435986 |
---|---|
Merk | Hilcona |
Productnummer | 2007841 |
Land van oorsprong | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Houdbaarheid
Bewaarconditie | Diepvries |
---|---|
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 61 dagen |
Bewaarinstructies | Keep at -18°C, best before end: Do not refreeze after defrosting! |
Allergenen
Allergeenvrij | Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Vis, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228), Mosterd, Lupine, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Eieren, Melk, Gluten |
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
Ingrediënten
durum WHEAT semolina, water, leaf spinach 15%, bread crumbs (WHEAT flour, salt, yeast), ricotta 8,5% (fresh whey cheese; sweet WHEY, salt), onions, low-fat curd CHEESE, rapeseed oil, BUTTER, sweet WHEY powder, EGG white powder, salt, CHEESE, spices May contain traces of: SOYA. |
Maten en gewichten
Diepte (mm) | 395 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 5000 |
Breedte (mm) | 190 |
Hoogte (mm) | 152 |
Brutogewicht (g) | 5000 |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Place the cannelloni in a greased Gastronorm, cover it with sauce and sprinkle it with cheese. Heat it. Combi-steamer (180 °C/90% heat): approx. 20 min. |
---|
Voedingswaarden
Energie | 710 kJ (168 kcal) |
---|---|
Vetten | 3.8 g |
Verzadigde vetzuren | 1.5 g |
Koolhydraten | 25 g |
Suikers | 2.1 g |
Vezels | 2.1 g |
Eiwitten | 7 g |
Zout | 1.1 g |
Referentie | 100 g |