Volg ons op social media
Productomschrijving
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Raviolini Formaggio van Hilcona.
Raviolini Formaggio van Hilcona
Hilcona Raviolini Formaggio bestaat uit mini-pastakussentjes die rijkelijk gevuld zijn met verse (ricotta)kaas. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. Raviolini zijn kleiner dan ravioli. Ze zijn daardoor sneller gaar en je kunt ze in één hap eten. Deze smeuïge kaasraviolini is ideaal te combineren met een tomatensaus of een lichte boter- en saliesaus, gegarneerd met geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Raviolini Formaggio biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per tien kilo, diepgevroren
Raviolini Formaggio wordt per 10 kilo in een doos diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Toon meer
Toon minder
Raviolini Formaggio van Hilcona
Hilcona Raviolini Formaggio bestaat uit mini-pastakussentjes die rijkelijk gevuld zijn met verse (ricotta)kaas. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. Raviolini zijn kleiner dan ravioli. Ze zijn daardoor sneller gaar en je kunt ze in één hap eten. Deze smeuïge kaasraviolini is ideaal te combineren met een tomatensaus of een lichte boter- en saliesaus, gegarneerd met geraspte Parmezaanse kaas en verse basilicum. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Raviolini Formaggio biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastakussentjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per tien kilo, diepgevroren
Raviolini Formaggio wordt per 10 kilo in een doos diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Productinformatie
EAN Code | 7610227968071 |
---|---|
Merk | Hilcona |
Productnummer | 2007830 |
Land van oorsprong | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 61 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Maximum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Bewaarinstructies | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Allergenen
Allergeenbevattend | Gluten, Eieren, Melk |
---|---|
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen, Mosterd |
Ingrediënten
water, durum WHEAT semolina, CHEESE 7%, RICOTTA (fresh whey CHEEESE), EGGS, WHEAT flour, salt, yeast, spices, sugar. May contain traces of: mustard, soya. |
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 10500 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 10000 |
Breedte (mm) | 296 |
Hoogte (mm) | 280 |
Diepte (mm) | 396 |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Steam oven: Put approx. 2 kg into a GN container. Add a little oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95ºC andt steam the pasta for 8 minutes. Saucepan/tilting vat: Add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3 - 4 minutes. |
---|
Voedingswaarden
Energie | 748 kJ (177 kcal) |
---|---|
Vetten | 2.8 g |
Verzadigde vetzuren | 1.5 g |
Koolhydraten | 29 g |
Suikers | 1.8 g |
Vezels | 1.5 g |
Eiwitten | 8.2 g |
Zout | 0.81 g |
Referentie | 100 g |