Volg ons op social media
Productomschrijving
Tover in no-time de verrukkelijkste pastagerechten op tafel met de tongstrelende Tortellini Ricotta-Spinazie van Hilcona.
Tortellini Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Tortellini Ricotta-Spinazie zijn verrukkelijke kleine deegringetjes met een zachte vulling van spinazie, ricotta en een vleugje peterselie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De veelzijdige tortellini is ideaal te combineren met een salie-botersaus, een lichte tomatensaus of een citroen-roomsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!
Gemak en kwaliteit
Tortellini Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastaringetjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.
Per tien kilo, diepgevroren
Tortellini Ricotta-Spinazie wordt per doos van 10 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.
Toon meer
Toon minder
Tortellini Ricotta-Spinazie van Hilcona
Hilcona Tortellini Ricotta-Spinazie zijn verrukkelijke kleine deegringetjes met een zachte vulling van spinazie, ricotta en een vleugje peterselie. Smaakversterkers en conserveermiddelen komen er uiteraard niet aan te pas. De veelzijdige tortellini is ideaal te combineren met een salie-botersaus, een lichte tomatensaus of een citroen-roomsaus, gegarneerd met cherrytomaatjes voor een zoete twist. Je proeft bij elke hap de pure passie van Hilcona’s chef-koks voor lekker eten tot in de finesse. De diepgevroren pasta is niet van vers te onderscheiden, is zo klaar en smaakt delizioso!Gemak en kwaliteit
Tortellini Ricotta-Spinazie biedt gemak én kwaliteit in jouw keuken. Doordat deze eersteklas pasta los is diepgevroren, kun je snel portioneren. Daarbij zijn de gevulde pastaringetjes al voorgekookt, wat in no-time de perfecte bite garandeert: de diepgevroren pasta drie tot vier minuten opwarmen in lichtgezouten kokend water (95°C), of met een beetje zout en olijfolie circa acht minuten bij 95°C ‘stomen’ in de combisteamer volstaat al. Ook fijn: opnieuw opwarmen kan probleemloos, zonder kwaliteitsverlies. Zo houd je tijd over voor je andere culinaire creaties.Per tien kilo, diepgevroren
Tortellini Ricotta-Spinazie wordt per doos van 10 kilo diepgevroren geleverd. Zo kun je dagelijks precies de hoeveelheid ontdooien die nodig is. Bewaar de pasta in de diepvries bij minstens -18˚C. Zie voor de houdbaarheid de THT-datum op de verpakking. Eenmaal ontdooid niet opnieuw invriezen. Trakteer je gasten ook op de andere smakelijke diepgevroren pastaspecialiteiten van Hilcona.Productinformatie
EAN Code | 7610227965698 |
---|---|
Merk | Hilcona |
Productnummer | 2007829 |
Land van oorsprong | Liechtenstein |
Datum eerste verzending | 17-04-2024 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 61 dagen |
---|---|
Bewaarconditie | Diepvries |
Maximum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | -18 ˚C |
Bewaarinstructies | Store at -18 °C at least, do not refreeze once thawed. |
Allergenen
Mogelijk allergeenbevattend | Sojabonen |
---|---|
Allergeenbevattend | Melk, Eieren, Gluten |
Ingrediënten
water, durum WHEAT semolina, spinach 5%, WHEAT flour, RICOTTA 3,5% (fresh whey CHEESE), CHEESE, EGGS 2,5%, salt, parsley, potato starch, pepper. May contain traces of: soya. |
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 10500 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 10000 |
Breedte (mm) | 296 |
Hoogte (mm) | 280 |
Diepte (mm) | 396 |
Bereidingswijze
Bereidingsinstructie | Steam oven: Put approx. 2 kg into a GN container. Add a little oil and mix well. Preheat the steam oven to around 95 °C and steam the pasta for 8 minutes. Saucepan/tilting vat: Add the frozen pasta to boiling, lightly salted water and leave to simmer for 3 - 4 minutes. |
---|
Voedingswaarden
Energie | 733 kJ (173 kcal) |
---|---|
Vetten | 1.8 g |
Verzadigde vetzuren | 0.8 g |
Koolhydraten | 31 g |
Suikers | 1.7 g |
Vezels | 1.7 g |
Eiwitten | 7.4 g |
Zout | 0.84 g |
Referentie | 100 g |