Bekijk totale
Assortiment

Mijn QSTA

Terug

Kauffer’s flammkuchen spek-ui 10x2st

Productnummer 2007764

€ 52,38 / 10 stuks excl. BTW

118 producten op voorraad

Per 10 stuks

Wat je kan verwachten:

Snel geleverd, iedere dag

Geen minimaal bestelbedrag

Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard

Volg ons op social media

Productomschrijving

Proef de smaak van de Elzas met de rijkbelegde Flammkuchen Ham-Ui van Kauffer’s.

Flammkuchen Ham-Ui van Kauffer’s

Kauffer’s Flammkuchen Ham-Ui is een gastronomische specialiteit naar eeuwenoud Elzasser recept, die bekend staat om zijn superkrokante dunne bodem. Kauffer’s kneedt het deeg al dertig jaar met de hand, gemaakt van meel uit de plaatselijke molen, water en gist. Met zijn rijke beleg van gerookte ham en ui is deze flammkuchen net zo heerlijk als hij eruit ziet. De ‘tarte flambée’ geeft je maaltijden een origineel en gastronomisch tintje en is zalig als aperitief, voorgerecht én hoofdgerecht, en extra lekker bij een heerlijke sla.

Lekker uit het vuistje

Wat pizza is voor Italianen, is tarte flambée voor Elzassers: culinair erfgoed en symbool voor gezellig samenzijn. De lekkernij werd ooit uitgevonden door Elzasser bakkers. Om de temperatuur van hun oven te controleren, legden zij er dunne lapjes brooddeeg in, belegd met heerlijkheden van de boerderij. Inmiddels is de flammkuchen een symbool van gezelligheid en gastronomisch vakmanschap. Traditioneel wordt flammkuchen voorgesneden op een houten plank geserveerd en door de gasten uit het vuistje gegeten. Welkom in de Elzas!

Per tien dozen, diepgevroren

Flammkuchen Ham-Ui van Kauffer’s wordt per tien dozen van twee stuks diepgevroren geleverd. Ongeopend zijn ze houdbaar tot de datum op de verpakking. Bewaar de flammkuchen in de diepvriezer bij -18°C. Na ontdooien niet opnieuw invriezen. De bereiding is snel en eenvoudig: direct uit de vriezer acht tot twaalf minuten in een voorverwarmde (hetelucht)oven bij 250°C graden bakken, en klaar.
Toon meer Toon minder

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Lisimo pesto rucola 250g stuk
€ 4,62 / 250 g

44 producten op voorraad

Per 250 g
Oogappeltje rucola gewassen 250g
€ 2,05 / Stuk

75 producten op voorraad

Per Stuk
Kauffer's flammkuchen zalm 10x2st
€ 76,40 / 10 stuks

69 producten op voorraad

Per 10 stuks

Productinformatie

EAN Code 13273310415244
Merk Kauffer's
Productnummer 2007764
Herkomst Préparées en France. Spekjes, uien en room herkomst EU.
Land van oorsprong Frankrijk
Datum eerste verzending 24-04-2024

Houdbaarheid

Minimale houdbaarheid vanaf levering 122 dagen
Bewaarinstructies Vriesvak bij -6ºC: 3 dagen. Diepvries bij -18ºC: zie zijkant van de verpakking. NA HET ONTDOOIEN NIET OPNIEUW INVRIEZEN. Ten minste houdbaar tot einde: (zie zijkant van de verpakking).
Minimum bewaartemperatuur -18 ˚C
Maximum bewaartemperatuur -6 ˚C

Voedingswaarden

Energie 819 kJ (196 kcal)
Vetten 10 g
Verzadigde vetzuren 4.7 g
Koolhydraten 20 g
Suikers 3 g
Vezels 0.7 g
Eiwitten 6.1 g
Zout 1 g
Referentie 100 g

Ingrediënten

Ingrediënten: TARWEMEEL, water, verse KAAS 14%, ROOM 14%, gerookte spekreepjes 11% (varkensspek, zout, dextrose, kruiden, rookaroma, natuurlijke aroma's, bewaarmiddelen: E250, antioxidant: E301), uien 9%, koolzaadolie, volle MELKPOEDER, gemodificeerd zetmeel, zout, varkensgelatine, gemout TARWEMEEL, meelverbetermiddel: L-cystéïne, peper. Kan sporen van schaaldier, vis, weekdier, mosterd, ei, selderij en sulfiet bevatten.

Certificering

TRIMAN

Allergenen

Allergeenvrij Aardnoten (pinda's), Lupine, Noten, Sesamzaad
Allergeenbevattend Melk, Gluten
Mogelijk allergeenbevattend Schaaldieren, Eieren, Vis, Selderij, Mosterd, Weekdieren, Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)

Bereidingswijze

Bereidingsinstructie De oven gedurende 10 minuten bij 250°C voorverwarmen (bij voorkeur heteluchtoven). De verpakkingsfolie verwijderen en de diepgevroren tarte flambée op een rooster in het midden van de oven ca. 8-12 minuten laten bakken. Tijdens het bakken de tarte flambée in het oog houden. De baktijd is afhankelijk van het oventype. De tarte flambée is klaar wanneer de deeg hard begint te worden en er zich een gouden-korst vormt. Heet uit de oven opdienen.
Bereidingswijze Bakken in oven

Maten en gewichten

Nettogewicht (g) 520
Diepte (mm) 28
Hoogte (mm) 253
Breedte (mm) 259
Brutogewicht (g) 592