Bekijk totale
Assortiment

Mijn QSTA

Terug

Maitre Cuisine jus kalf 1kg stuk

Productnummer 1000156

€ 13,02 / 1 kg excl. BTW

607 producten op voorraad

Per 1 kg

Wat je kan verwachten:

Snel geleverd, iedere dag

Geen minimaal bestelbedrag

Betaal eenvoudig via iDeal of creditcard

Volg ons op social media

Productomschrijving

Glace de Veau is een geconcentreerde kalfsbouillon, geschikt voor de bereiding van sauzen en heldere soep en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten.
Toon meer Toon minder

Misschien ben je ook geïnteresseerd in

Maitre Cuisine glace kalf 1kg stuk
€ 18,11 / 1000 g

1877 producten op voorraad

Per 1000 g
Maitre Cuisine glace eend 1kg stuk
€ 19,86 / 1 kg

148 producten op voorraad

Per 1 kg
Maitre Cuisine glace kreeft 1kg stuk
€ 20,19 / 1 kg

134 producten op voorraad

Per 1 kg

Productinformatie

EAN Code 8713949101104
Merk Maître Cuisine
Productnummer 1000156
Land van oorsprong Nederland
Datum eerste verzending 26-03-2024

Houdbaarheid

Minimale houdbaarheid vanaf levering 79 dagen
Maximum bewaartemperatuur 6 ˚C
Minimum bewaartemperatuur 2 ˚C
Bewaarinstructies Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.

Voedingswaarden

Energie 144 kJ (34 kcal)
Vetten 0.31 g
Verzadigde vetzuren 0.16 g
Koolhydraten 5.7 g
Suikers 1.8 g
Eiwitten 2 g
Zout 1.5 g
Referentie 100 g

Ingrediënten

82% kalfsbouillon, RODE WIJN (SULFIET), zetmeel (rijst, aardappel), gistextract, zout, tomatenpuree, gelatine (rund), glucose, maltodextrine, groentenconcentraat (wortel, champignon, ui, knoflook), honing, kruidenolie (nootmuskaat, laurier, peper, dragon, tijm), witte peper.

Certificering

Recyclebaar

Allergenen

Allergeenvrij Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Mosterd, Melk, Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's)
Allergeenbevattend Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228)

Bereidingswijze

Bereidingswijze Kant-en-klaar

Maten en gewichten

Nettogewicht (g) 1000
Diameter (mm) 137
Hoogte (mm) 134
Brutogewicht (g) 1060