Volg ons op social media
Productomschrijving
Glace de Veau is een geconcentreerde kalfsbouillon, geschikt voor de bereiding van sauzen en heldere soep en kan toegepast worden bij de bereiding van vleesgerechten.
Toon meer
Toon minder
Misschien ben je ook geïnteresseerd in
Productinformatie
EAN Code | 8713949101104 |
---|---|
Merk | Maître Cuisine |
Productnummer | 1000156 |
Land van oorsprong | Nederland |
Datum eerste verzending | 26-03-2024 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 79 dagen |
---|---|
Maximum bewaartemperatuur | 6 ˚C |
Minimum bewaartemperatuur | 2 ˚C |
Bewaarinstructies | Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot: zie deksel. |
Voedingswaarden
Energie | 144 kJ (34 kcal) |
---|---|
Vetten | 0.31 g |
Verzadigde vetzuren | 0.16 g |
Koolhydraten | 5.7 g |
Suikers | 1.8 g |
Eiwitten | 2 g |
Zout | 1.5 g |
Referentie | 100 g |
Ingrediënten
82% kalfsbouillon, RODE WIJN (SULFIET), zetmeel (rijst, aardappel), gistextract, zout, tomatenpuree, gelatine (rund), glucose, maltodextrine, groentenconcentraat (wortel, champignon, ui, knoflook), honing, kruidenolie (nootmuskaat, laurier, peper, dragon, tijm), witte peper. |
Certificering
Recyclebaar |
Allergenen
Allergeenvrij | Noten, Schaaldieren, Selderij, Sesamzaad, Soja, Vis, Weekdieren, Mosterd, Melk, Lupine, Gluten, Eieren, Aardnoten (pinda's) |
---|---|
Allergeenbevattend | Zwaveldioxide en Sulfieten (E220 - E228) |
Bereidingswijze
Bereidingswijze | Kant-en-klaar |
---|
Maten en gewichten
Nettogewicht (g) | 1000 |
---|---|
Diameter (mm) | 137 |
Hoogte (mm) | 134 |
Brutogewicht (g) | 1060 |