Bekijk totale
Assortiment
Terug
- Houdbaar
- Kruiden en specerijen
- Enkelvoudig
- Van Beekum dry rub all use 600g
Productomschrijving
Dry Rub All Use
De Dry Rub All Use (ook wel all purpose genoemd) van Van Beekum Specerijen is een met zorg en ambacht samengestelde barbecuerub uit onze eigen mengerij. Deze rub leent zich perfect voor elk stuk vlees dat je ‘low and slow’ of direct op de barbecue gaat bereiden. Alleen de beste topkwaliteit ingrediënten zoals fenegriek, kardemom en uienpoeder zijn gebruikt bij het samenstellen van deze all use-barbecurub.
Hoe werkt een Dry Rub?
De twee belangrijkste ingrediënten in een Dry rub zijn suiker en zout:
- • Zout: onttrekt vocht uit het vlees. Dit zorg ervoor dat de kruiden en specerijen van de rub oplossen in het vlees-eigen sap.
- • Suiker: zorgt tijdens het barbecueën door karamellisering voor een mooie korstvorming, ook wel 'bark' genoemd.
Hoe gebruik je een Dry Rub?
Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich met elkaar te mengen. Tijdens het bereiden gaat de suiker zijn werk doen bij een temperatuur van ongeveer 170 graden. Dan karamelliseert deze, wat zorgt voor die heerlijke krokante laag op jouw stukje vlees. Blijf wel onder de 180 graden, anders brandt de suiker aan.
Toon meer
Toon minder
Dry Rub All Use
De Dry Rub All Use (ook wel all purpose genoemd) van Van Beekum Specerijen is een met zorg en ambacht samengestelde barbecuerub uit onze eigen mengerij. Deze rub leent zich perfect voor elk stuk vlees dat je ‘low and slow’ of direct op de barbecue gaat bereiden. Alleen de beste topkwaliteit ingrediënten zoals fenegriek, kardemom en uienpoeder zijn gebruikt bij het samenstellen van deze all use-barbecurub.Hoe werkt een Dry Rub?
De twee belangrijkste ingrediënten in een Dry rub zijn suiker en zout:- • Zout: onttrekt vocht uit het vlees. Dit zorg ervoor dat de kruiden en specerijen van de rub oplossen in het vlees-eigen sap.
- • Suiker: zorgt tijdens het barbecueën door karamellisering voor een mooie korstvorming, ook wel 'bark' genoemd.
Hoe gebruik je een Dry Rub?
Je strooit de rub over je stuk vlees en je zult zien dat het zout direct zijn werk begint te doen. Na een paar minuten wordt het vlees vochtig en beginnen de kruiden, specerijen en de suiker zich met elkaar te mengen. Tijdens het bereiden gaat de suiker zijn werk doen bij een temperatuur van ongeveer 170 graden. Dan karamelliseert deze, wat zorgt voor die heerlijke krokante laag op jouw stukje vlees. Blijf wel onder de 180 graden, anders brandt de suiker aan.Productinformatie
EAN Code | 8720153476485 |
---|---|
Merk | Van Beekum |
Productnummer | 2006287 |
Land van oorsprong | Nederland |
Datum eerste verzending | 27-11-2023 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 180 dagen |
---|
Maten en gewichten
Brutogewicht (g) | 600 |
---|---|
Nettogewicht (g) | 600 |
Van Beekum dry rub all use 600g
€ 11,25 /Stuk