Bekijk totale
Assortiment
Terug
- Houdbaar
- Kruiden en specerijen
- Enkelvoudig
- Van Beekum rookaroma vloeibaar 500mg
Productomschrijving
Rookaroma Vloeibaar
Rookaroma Vloeibaar wordt ook vaak ‘liquid smoke’ genoemd. Het geeft direct een rokerige smaak aan een gerecht. Ideaal voor het zelf maken van sauzen. Je hebt slechts een klein beetje liquid smoke nodig om het smaakeffect te krijgen alsof je gerecht uren in een rookoventje heeft gestaan. Je kunt het dus ook gebruiken om pulled pork of kip uit de oven toch een rooksmaak te geven.
Gebruik van Rookaroma Vloeibaar
Gebruik per kilogram product maximaal 4 gram rookaroma voor een sterke rooksmaak. Wij adviseren 2 gram per kilogram voor een prettige rooksmaak. Om het rookaroma beter verdeelbaar te maken, kun je wat kraanwater toevoegen.
Nevelen
Bij sommige toepassingen is het lastig om de 2 gram te verdelen of beter te mengen met je eindproduct. Denk bijvoorbeeld aan een zalmzijde. In dit geval kun je het aroma aanmengen met water. Als je een zalmzijde van 1.000 gram wilt insmeren, meng je 1 gram rookaroma met kraanwater en verdeelt dit mengsel over de zalmzijde.
In welke gerechten gebruik je Rookaroma Vloeibaar?
Gebruik Rookaroma Vloeibaar bijvoorbeeld op vlees- en visgerechten, zoals pulled pork, zalm, kip en varkensvlees, bij het maken van worsten, in salades, sauzen en dressings. Ook is het ideaal om vlees- en visgerechten uit de oven toch een rooksmaak of barbecuesmaak mee te geven.
Rookaroma vloeibaar (liquid smoke)
Het ‘smoken’ is overgewaaid uit Amerika en nu ook populair in Nederland. Een rooksmaak toevoegen aan gerechten is nu een fluitje van een cent met ‘liquid smoke’ van Van Beekum Specerijen. Gebruik het bijvoorbeeld bij vegetarische gerechten (onze vloeibare rook is 100% vegan), zalm, steak, salades, hamburgers en tofugerechten.
Toon meer
Toon minder
Rookaroma Vloeibaar
Rookaroma Vloeibaar wordt ook vaak ‘liquid smoke’ genoemd. Het geeft direct een rokerige smaak aan een gerecht. Ideaal voor het zelf maken van sauzen. Je hebt slechts een klein beetje liquid smoke nodig om het smaakeffect te krijgen alsof je gerecht uren in een rookoventje heeft gestaan. Je kunt het dus ook gebruiken om pulled pork of kip uit de oven toch een rooksmaak te geven.Gebruik van Rookaroma Vloeibaar
Gebruik per kilogram product maximaal 4 gram rookaroma voor een sterke rooksmaak. Wij adviseren 2 gram per kilogram voor een prettige rooksmaak. Om het rookaroma beter verdeelbaar te maken, kun je wat kraanwater toevoegen.Nevelen
Bij sommige toepassingen is het lastig om de 2 gram te verdelen of beter te mengen met je eindproduct. Denk bijvoorbeeld aan een zalmzijde. In dit geval kun je het aroma aanmengen met water. Als je een zalmzijde van 1.000 gram wilt insmeren, meng je 1 gram rookaroma met kraanwater en verdeelt dit mengsel over de zalmzijde.In welke gerechten gebruik je Rookaroma Vloeibaar?
Gebruik Rookaroma Vloeibaar bijvoorbeeld op vlees- en visgerechten, zoals pulled pork, zalm, kip en varkensvlees, bij het maken van worsten, in salades, sauzen en dressings. Ook is het ideaal om vlees- en visgerechten uit de oven toch een rooksmaak of barbecuesmaak mee te geven.Rookaroma vloeibaar (liquid smoke)
Het ‘smoken’ is overgewaaid uit Amerika en nu ook populair in Nederland. Een rooksmaak toevoegen aan gerechten is nu een fluitje van een cent met ‘liquid smoke’ van Van Beekum Specerijen. Gebruik het bijvoorbeeld bij vegetarische gerechten (onze vloeibare rook is 100% vegan), zalm, steak, salades, hamburgers en tofugerechten.Specificaties
EAN Code | 8720153479974 |
---|---|
Merk | Van Beekum |
Productnummer | 2006358 |
Houdbaarheid
Minimale houdbaarheid vanaf levering | 180 dagen |
---|
Van Beekum rookaroma vloeibaar 500mg
€ 9,99 /Stuk