Groentegoed
Groentegoed: ‘het nieuwe beleggen’ met lekkere en gezonde groentespreads
Hoe krijg je dagelijks 250 gram groente binnen als je alleen tijdens de avondmaaltijd groente eet? En hoe zorg je dat ook je kinderen voldoende groente eten? Vaders Jeroen Schuurman en Albert van der Veen worstelden allebei met deze vragen. Om mensen te helpen ook bij het ontbijt en de lunch meer groente te eten, startten zij in 2018 hun bedrijf Groentegoed. Hiermee maken ze in hun eigen productiekeuken lekker en gezond broodbeleg vol groente. Met de Tomaat Americain, hun eerste groentespread, hadden ze meteen succes. Al snel volgden meer heerlijke vegetarische en veganistische spreads. Voormalig chef-kok Jeroen bedenkt de verrassende recepten, terwijl Albert zich met de marketing, verkoop en communicatie bezighoudt. De groentespreads smaken heerlijk als smeersels op brood en toastjes en als lekkere dips. Groentegoed maakt zijn groentebeleg waar mogelijk van geredde groenten van lokale telers, met alleen herkenbare ingrediënten en zonder onnodige toevoegingen. In de spreads zitten dus geen E-nummers en alleen de suikers uit de groenten zelf. Groentegoed, de naam zegt het al!
Gebruik de code GROENTEGOED-22 bij het afrekenen voor 50% korting.
Geen blogs gevonden
Geen content gevonden