Henri 121 items
Henri: de kok voor de chef
Henri, dat is de kok voor de chef. De stabiele factor van elke koksbrigade, al sinds 1979. Met een enthousiast team van smaakmakers bereidt het warme Nederlandse familiebedrijf culinaire, koelverse kant-en-klare soepen, sauzen en maaltijden waar de liefde en het vakmanschap vanaf spatten. Ideaal voor koks in restaurants, cafetaria’s, hotels, snackbars, lunchrooms, kantines en strandpaviljoens die voor gemak en topkwaliteit gaan. Henri ontzorgt; de creativiteit is verder aan de chef-kok. Henri verstaat als bruisend culinair centrum de kunst om moeiteloos culinaire specialiteiten op te schalen. Daarbij is Henri een creatieve verleider die alleen kookt met beste ingrediënten, het liefst van dichtbij, duurzaam en zonder onnodige toevoegingen. Eten met een geweten dus. Met standaard een koelvers, ruim assortiment van Henri op voorraad grijp je als foodprofessional nooit mis. En dat is prettig als je iets op je menukaart zet. Daarnaast brengt Henri je gemak en tijd: een helpende hand in de professionele keuken.
20 producten op voorraad
20 producten op voorraad
20 producten op voorraad
Geen blogs gevonden
Geen content gevonden